Boeken- en platenweek van 23 – 31 december 2019

De Kringloop Factory houdt van 23 – 31 december 2019 een boeken- en platenweek. Van de omzet van de boeken en platen in die week gaat 50% naar goede doelen. Wij hebben onze klanten gevraagd aan welk goede doel wij het geld zouden moeten geven. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor De Voedselbank Noordenveld. De voedselbank heeft flinke rookschade gehad en kan wel een steuntje in de rug gebruiken, aldus eigenaar Edwin Koop. Wij kopen zelf ca 600 LP’s in voor deze boeken- en platenweek. Tijdens deze week zullen wij in totaal ca. 2500 LP’s in de winkel hebben en ca. 8000 boeken. Een leuk en gevarieerd aanbod.  Wij zijn van 23 tot 31 december elke dag open van half 10 tot half 6 dus ook op zondag. Woensdag 25 december en donderdag 26 december zijn wij gesloten.

Om de boeken- en platenweek tot een succes te maken zijn we op zoek naar veel boeken en platen. Als mensen goede boeken en LP’s  over hebben en ze willen meehelpen De Voedselbank te steunen, dan kunnen ze die van maandag tot en met zaterdag van half 10 tot half 6 bij ons inleveren.  CD’s en DVD’s zijn tevens welkom.

De Kringloop Factory steunt bovendien lokale goede doelen. Ieder jaar worden 1 tot 3 gpede doelen uitgekozen. Iedereen kan een goed doel aandragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *