Computerservice

Mensen worden steeds afhankelijker van de computer. Voor veel mensen is het dan ook frustrerend als software niet werkt of je niet weet hoe iets werkt. Bovendien worden veel mensen ouder en gaat de technologische ontwikkeling erg snel. Onze computerservice aan huis kan je daarbij helpen. Het komt steeds vaker voor dat mensen per ongeluk een virus op hun computer krijgen of dat er toch problemen ontstaan. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het oplossen van dergelijke problemen.

De Kringloop Factory heeft niet alleen klantvriendelijke tarieven, door met ons samen te werken wordt 25% van de winst van alle services die De Kringloop Factory levert aan goede doelen besteedt.  Tevens bent u bij De Kringloop Factory niet verplicht een abonnement af te sluiten. Onze abonnementen zijn altijd optioneel.

Onze aantrekkelijke tarieven

omputercursusComputer hulp op afstand
  Computerhulp       Internethulp    Computercursus      Mobile hulp     Hulp op afstand

Voorrijkosten 
Tarief per 10 minuten**Abonnement computer service
op afstand (optioneel)***
€10,00 per keer*€4,95€2,50 per maand
€0,60 per minuut, startkosten €4,25 

* Binnen een straal van 10 kilometer rondom Leek en Roden. Daarbuiten geld een straal van maximaal 50 kilometer, het tarief is dan €20,00. Boven de 50 kilometer in overleg.
** Er wordt minimaal 30 minuten in rekening gebracht
*** Bij hulp op afstand wordt er afgerekend per minuut, u betaalt tevens abonnements- en startkosten.

Ik wil graag een afspraak maken

Computerservice aan huis

computerservice aan huis

Weet je niet hoe je een backup moet maken, heb je het vermoeden dat je een virus op je computer of laptop hebt, kun je niet meer Internetten, is je computer erg traag of is je computer vastgelopen? Geen probleem. Via onze computerhulp aan huis kunnen wij dit heel vaak oplossen. Eén van onze medewerkers kan samen met u bij u thuis de problemen oplossen.

Onze medewerkers begrijpen als geen ander dat u geen techneut bent en neemt stap voor stap met u door wat de mogelijkheden zijn. Onze medewerkers proberen de problemen altijd ter plekke ter verhelpen opdat u weer een goed werkende computer of laptop hebt. Ook geven we extra tips om uw computer of laptop zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Mocht u het een veilige gedachte vinden dat wij ook op afstand kunnen helpen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een speciale tool waardoor wij u op afstand kunnen helpen. Uiteraard veilig en alleen op basis van uw verzoek. Wij kunnen met deze tool dus niet zonder uw medeweten meekijken.

Computercursus aan huis

Ook zonder bovenstaande computerproblemen is het al lastig genoeg met computers of nieuwe software om te gaan. Wilt u uitleg aan huis over een specificiek software programma of het gebruiken van een computer. Wij kunnen u thuis stap voor stap en in uw tempo helpen.
Ik wil graag een afspraak maken

Aanvragen computerservice of computercursus aan huis

U kunt hieronder een aanvraag doen voor een afspraak om u te helpen met uw computer. Klik op de datum van uw keuze(het datumvakje wordt donkergrijs), klik op de beschikbare tijden en klik op maak afspraak, vul uw gegevens in en druk op de knop Vraag afspraak aan. Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij contact met u op om de afspraak en het tijdstip definitief te maken.

september 2021
madiwodovrzazo
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123