De Kringloop Factory doneert €750,00 aan de Voedselbank Noordenveld

De Kringloop Factory heeft een boeken en platenweek gehouden waarbij een deel van de omzet naar een goed doel zou gaan. Wij hebben toen gekozen voor de Voedselbank Noordenveld. De voedselbank heeft flinke rookschade gehad en kon wel een steuntje in de rug gebruiken.

Het resultaat was geweldig. Mede door donaties van klanten en de goede verkopen van boeken en platen is er een mooi bedrag van €750,00 voor de voedselbank opgehaald. Het bedrag is door eigenaar Edwin Koop op 29 september jl. per cheque overhandigd aan de heer Bouke Schaap van de Voedselbank Noordenveld. De Kringloop Factory bestond 29 september tevens 2 jaar in Roden. Het was dus dubbel feest!

Door het grote succes van de boeken- en platenweek hebben wij besloten aan het eind van het jaar wederom een boeken- en platenweek te houden. Dit jaar gaat tevens een deel van de opbrengst naar De Voedselbank Noordenveld. Daarnaast kunnen klanten het hele jaar een donatie doen bij de kassa ten behoeve van De Voedselbank.

Om de boeken- en platenweek wederom tot een succes te maken zijn we op zoek naar heel veel boeken en platen. Als mensen goede boeken en LP’s  over hebben en ze willen meehelpen De Voedselbank te steunen, dan kunnen ze die van maandag tot en met zaterdag van half 10 tot vijf uur bij ons inleveren aan de achterzijde van het pand.  CD’s en DVD’s zijn tevens welkom