Formulier Donatie aanvragen verzonden via De Kringloop Factory

Naam (verplicht) Karen Duys
Organisatie (verplicht) stichting Planet Hope NL
E-mailadres karen.duys@gmail.com
Overige informatie aanvraag Graag introduceer ik stichting Planet Hope NL aan u (www.planethope.nl).

Sinds 10 jaar werken wij met lokale partners in India voor de kinderen en families van Dalit afkomst die leven in sloppenwijken, de steengroeven en bij begraafplaatsen en op theeplantages. De afgelopen jaren hebben we het learning centre voor praktijk en beroepsonderwijs opgezet. Sinds een paar jaar helpen docenten van het ROC Mondriaan ons bij de ontwikkeling van praktijkopleidingen. Samen met Indiase en Nederlandse docenten zijn curricula, onderwijsprogramma’s geïmplementeerd waarbij onderwijsvaardigheden zijn getraind via onze teach -the – teacher programma’s. Jongeren krijgen een praktijkopleiding, lopen stages en ontvangen een Indiaas én internationaal certificaat van het ROC Mondriaan. Aansluitend helpen we studenten een baan te vinden of een eigen bedrijf te starten.

Het komende studiejaar willen we het aanbod van onze opleidingen graag uitbreiden met de opleiding Ouderenverzorging in Darjeeling. Hiertoe hebben we een aanvraag voorbereid. Het betreft een verzoek om een financiële bijdrage voor de inrichting van de woning die wij willen huren voor studentes die in bergdorpjes wonen ver van ons opleidingsinstituut vandaan. Het betreft een verzoek om een bijdrage voor de aanschaf van een eettafel, studeertafeltjes met stoelen en een koelkast (totaal € 1550,-)

Wij hopen dat u onze aanvraag in overweging wilt nemen.

Recent is een korte film gemaakt van ons werk in India. De film vertelt het levensverhaal van 4 van onze studentes die wij de afgelopen jaren mochten begeleiden. De film kunt u via deze link bekijken. : https://www.youtube.com/watch?v=KiCEZfr6CI8&feature=youtu.be Om de privacy van de dames te beschermen verspreiden wij deze film niet via social media.

Uiteraard ben ik graag bereid om een verdere toelichting te geven en/of aanvullende informatie te sturen.

Hartelijke groeten,
Karen Duys (voorzitter)
06-81314706

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *