Informatie inzake maatregelen in verband met het coronavirus

Volgens het kabinet en de RIVM is het sluiten van winkels niet aan de orde. Dit betekent dat onze winkel voorlopig gewoon open blijft. Zodra de ontwikkelingen daarom om vragen zullen wij uiteraard adequaat reageren. Om de gezondheid van u en onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen, hebben wij in onze winkel diverse maatregelen genomen.

Maatregelen coronavirus De Kringloop Factory

  • Iedereen dient naar elkaar toe zoveel mogelijk afstand te bewaren (richtlijn ca. 1,5 meter). Er staat een bord bij de kassa om u daar aan te herinneren.
  • Wij verzoeken u zoveel mogelijk met pin te betalen. Mocht u toch contant willen betalen, legt u dan het geld op de balie.
  • Ons pinapparaat wordt bij elke transactie gereinigd en ontsmet
  • De koffiecorner is per direct gesloten
  • Het openbare toilet is per direct gesloten om uw en onze gezondheid niet in gevaar te brengen.
  • Het inbrengen en ophalen van goederen blijft mogelijk. Woningen ontruimen blijft tevens mogelijk. Wij zullen u bij overlijden wel vragen of dit door het coronavirus is veroorzaakt. Helaas kunnen wij in dat geval uw aanvraag tot ontruiming niet honoreren. Dit om de gezondheid van onze medewerkers niet in gevaar te brengen. Ook dient bij het inbrengen en ophalen van goederen de 1,5 meter regel tussen elkaar in acht te worden genomen.

Wij vragen om uw begrip!

Het team van de Kringloop Factory

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *