Vacature klus-, tuin- en ontruimingsmedewerker

Vacature klus- en ontruimingsmedewerker

(op afroep met uitzicht op full-time)

Vestiging: De Kringloop Factory in Roden

Aantal uren per week: In overleg

Startdatum: In overleg

Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke klusmedewerker voor ons bedrijf in Roden. Het betreft een functie op afroepbasis (maximaal 24 uur per week) met zicht op een full-time baan. De uren en werkdagen zijn in overleg, maar hou er rekening mee dat ook zaterdag werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Je wordt tijdig geïnformeerd wanneer we je nodig hebben voor een klus.

Taken en werkzaamheden 

Je werkt in een snelgroeiende organisatie. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit kluswerkzaamheden bij de klant op locatie. Ben je handig met gereedschap en draai jij je hand niet om voor klussen in en om het huis, bijvoorbeeld het leggen van laminaat, ophangen van lampen, schilderijen, het monteren van meubels of simpele tuinwerkzaamheden, dan nodigen we je graag uit te solliciteren.

Tijdens de kluswerkzaamheden sta je, indien nodig, klanten te woord en adviseert ze naar behoren. Je zorgt er met het team voor de kluswerkzaamheden naar behoren en netjes worden uitgevoerd.

Naast de klussen dien je tevens mee te helpen met ontruimingen en tuinwerkzaamheden.


Functie-eisen:
– Goede klusvaardigheden, bij voorkeur uitgebreide ervaring met kluswerkzaamheden.

– Je moet netjes kunnen werken

– Goede communicatieve vaardigheden
– Klantvriendelijk
– Flexibel
– Representatief

– Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
– Geen 9 tot 5 mentaliteit

– In bezit van rijbewijs B en eigen auto


Wij bieden je een functie met zeer gevarieerde werkzaamheden in een leuk snelgroeiend bedrijf met een grote mate van zelfstandigheid en een zeer gemotiveerd team. Tevens bieden wij een passend salaris bij deze functie.

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct bij De Kringloop Factory. Je kunt een sollicitatiebrief met CV mailen naar edwin@kringloopfactory.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *