Zoek je een leuke bijbaan? Bekijk dan even onze vacature.

Parttime bijbaan winkel- en magazijnmedewerker (weekend)

Vestiging: De Kringloop Factory in Roden

Aantal uren per week: 6-9

Startdatum: In overleg

Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke weekend hulp voor onze winkel in Roden.Je moet minimaal 6 tot 9 uur per week beschikbaar zijn. De werkdag is voornamelijk zaterdag. Je wordt eerst op een doordeweekse dag ingewerkt.

Taken en werkzaamheden 

Je werkt in een snelgroeiende organisatie. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit winkel- en magazijnwerkzaamheden. Als medewerker van De Kringloop Factory zorg je voor een nette kassa afhandeling, waarbij je de klant op een klantvriendelijke manier helpt. Je staat klanten te woord, adviseert en bedient klanten, neemt goederen in en zorgt ervoor dat de goederen netjes, schoon en geprijsd in de winkel worden gezet. Je zorgt er met het team voor dat de winkel er representatief en netjes uit blijft zien.

Functie-eisen:
– Goede communicatieve vaardigheden
– Klantvriendelijk
– Flexibel
– Representatief

– Goed kunnen rekenen

– Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
– Geen 9 tot 5 mentaliteit

– Leeftijd vanaf 16 jaar

Bijzonderheden:

Hou er rekening mee dat je soms zwaardere goederen moet tillen.

Wij bieden je een functie in een leuke kringloopwinkel met een grote mate van zelfstandigheid en een zeer gemotiveerd team.

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct bij De Kringloop Factory. Je kunt een sollicitatiebrief met CV mailen naar edwin@kringloopfactory.nl