Bedrijfsontruimingen

De Kringloop Factory helpt u bij het ontruimen van uw bedrijf. Een bedrijfsontruiming is vaak een intensieve en tijdrovende klus. Wij leveren deze bedrijfsruimte geheel naar uw wens op, indien nodig conform de reglementen van de verhuurder.

Aangezien De Kringloop Factory maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, proberen wij de inventaris en de vloerbedekking op een zo milieuvriendelijke wijze af te voeren. In overleg met onze opdrachtgever kunnen wij er tevens voor zorg dragen dat inventaris een tweede leven krijgt en niet in de container verdwijnt. Bij verkoop van deze goederen wordt tevens een goed doel gesteund aangezien 25% van de winst gaat naar een goed doel.

Diensten bedrijfsontruiming

De Kringloop Factory levert bovendien een uitgebreid aantal diensten om een bedrijfsruimte op efficiënte en milieuvriendelijke wijze leeg te halen. Hieronder vind u een greep uit onze diensten:Bedrijfsontruiming

• Het professioneel verwijderen van Laminaat, parket, tapijt, plavuizen,
• Het afvoeren van kantoormeubilair en wit- en bruingoed
• Het verwijderen o.a. stellingen, carrousels, units en scheidingswanden
• Standaard herstelwerkzaamheden aan bijv. (gips)wanden, plafonds, vloer, etc.
• Het bezemschoon opleveren van de bedrijfsruimte
• Ontruimen na brandschade
• Voorraadinventarisatie (evt inclusief inboedel)

 Aanvragen bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming buiten kantoortijden

Bovendien is een dergelijke bedrijfsontruiming ook mogelijk buiten kantoortijden, opdat uw dagelijkse bedrijfsoperatie zo min mogelijk wordt beïnvloed.

Kosten

Bovenstaande diensten kunnen wij leveren tegen zeer scherpe tarieven. Aangezien iedere ontruiming weer anders is, kunnen wij hier slechts een indicatie van de kosten weergeven.

UurloonContainersBusjeVrachtwagen met laadklepMateriaalkosten
€30.99 per uurOp aanvraag€0,50 per kilometer€0,60 per kilometerOp aanvraag

De hierboven genoemde kosten indicatief en van vele factoren afhankelijk.  Zo worden bijvoorbeeld de kosten van afval worden in overleg met de opdrachtgever bepaald (indicatie basistarief is €0,12 per kg).  Alle genoemde bedragen voor bedrijfsontruimingen zijn exclusief BTW. Voor een volledige offerte kunt u hieronder een aanvraag doen. Wij komen dan graag bij u langs om uw wensen te inventariseren.

Kortom, voor uw bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor deelontruimingen of alleen verwijdering inventaris.

Aanvragen bedrijfsontruiming

U kunt hier voorkeursdatum/data aangeven voor een bedrijfsontruiming. Klik op de datum van uw keuze (het datumvakje wordt donkergrijs), klik op de beschikbare tijden en klik op maak afspraak, vul uw gegevens in en druk op de knop Vraag afspraak aan. U kunt eventueel meerdere data aan ons doorgeven bij de additionele informatie. Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij contact met u op om de afspraak en het tijdstip definitief te maken. Wij zullen altijd van tevoren een inventarisatie doen om u een zo goed mogelijke prijs te geven.

Let op! Er kunnen reeds afspraken staan op de door u aangegeven voorkeurstijd. Pas als de hele dag is volgeboekt zal deze dag niet meer beschikbaar zijn.

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2