Werken bij ons

Wil je bij ons komen werken? Wij hebben regelmatig vacatures op diverse gebieden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld werkervaring opdoen en helpt het je in je verdere carrière. Wij vinden het voornamelijk belangrijk dat je het werk leuk vindt.

Je kunt bij ons solliciteren voor het volgende werk

  • Stage of leerplek
  • Reintegratie
  • En uiteraard….. een baan

MOMENTEEL HEBBEN WE 1 NIEUWE  VACATURE. KIJK SNEL OF HET IETS VOOR JE IS!

Vacatures

Datum: 07-01-2024

Vacature winkel-  en ontruimingsmedewerker (11 uur+ per week)

Vestiging: De Kringloop Factory in Roden

Aantal uren per week: ca 11 uur +

Startdatum: In overleg

Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke medewerker voor ons bedrijf in Roden. Het betreft een functie voor ca 11 uur per week.  Je werkt zowel in de winkel als bij ontruimingen van woningen of bedrijven. Hou er rekening mee dat je bij ontruimingen meer werkt dan 11 uur. De uren en werkdagen voor ontruimingen zijn in overleg. Je wordt tijdig geïnformeerd wanneer we je nodig hebben voor een ontruiming.

Taken en werkzaamheden  

Je werkt in een snelgroeiende organisatie. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit winkelwerkzaamheden en ontruimingswerkzaamheden bij de klant op locatie. Ben je handig met gereedschap? Wil je een uitdagende job waar je tijdens ontruimingen niet weet wat je tegenkomt, en je graag onze klanten ontzorgt door een woning leeg op te leveren,  dan nodigen we je graag uit te solliciteren.

Functie-eisen:

– Je moet netjes kunnen werken
– Goede communicatieve vaardigheden
– Klantvriendelijk
– Flexibel
– Representatief
– Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– In bezit van rijbewijs B

Wij bieden je een functie met zeer gevarieerde werkzaamheden in een leuk snelgroeiend bedrijf met een grote mate van zelfstandigheid en een zeer gemotiveerd team. Wij bieden wij een passend salaris bij deze functie. Het is eventueel ook mogelijk om een deel van deze functie als ZZPer in te vullen

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct bij De Kringloop Factory. Je kunt bellen met 050-3641267 of langskomen en vragen naar Edwin Koop of Ronald Bakker.