Werken bij ons

Wil je bij ons komen werken? Wij hebben regelmatig vacatures op diverse gebieden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld werkervaring opdoen en helpt het je in je verdere carrière. Wij vinden het voornamelijk belangrijk dat je het werk leuk vindt.

Je kunt bij ons solliciteren voor het volgende werk

  • Vrijwilligerswerk
  • Stage of leerplek
  • Reintegratie
  • En uiteraard….. een baan

Vacatures

Datum: 01-01-2022

Vacature winkel- en magazijnmedewerker (zaterdag)

Vestiging: De Kringloop Factory in Roden

Aantal uren per week: 6,5 tot 14

Startdatum: zo spoedig mogelijk

Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke medewerker voor onze winkel in Roden.
Het betreft een parttime functie

Taken en werkzaamheden 
Je werkt in een snelgroeiende organisatie. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit winkel- en magazijnwerkzaamheden. Als medewerker van De Kringloop Factory zorg je voor een nette kassa afhandeling, waarbij je de klant op een klantvriendelijke manier helpt. Je staat klanten te woord, adviseert en bedient klanten, neemt goederen in en zorgt ervoor dat de goederen netjes, schoon en geprijsd in de winkel worden gezet. Je zorgt er met het team voor dat de winkel er representatief en netjes uit blijft zien.

Functie-eisen:
– Goede communicatieve vaardigheden
– Klantvriendelijk
– Flexibel
– Representatief
– Goed kunnen rekenen
– Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
– Geen 9 tot 5 mentaliteit

Bijzonderheden:

Wij bieden je een functie in een leuke kringloopwinkel met een grote mate van zelfstandigheid en een zeer gemotiveerd team. Tevens bieden wij een passend salaris bij deze functie.

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct bij De Kringloop Factory. Je kunt een mail sturen naar edwin@kringloopfactory.nl of bellen 050-3641267

Datum: 01-01-2022

Vacature klusmedewerker (op afroep met uitzicht op full-time)

Vestiging: De Kringloop Factory in Roden

Aantal uren per week: In overleg

Startdatum: In overleg

Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke klusmedewerker voor ons bedrijf in Roden. Het betreft een functie op afroepbasis (maximaal 24 uur per week) met zicht op een full-time baan. De uren en werkdagen zijn in overleg, maar hou er rekening mee dat ook zaterdag werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Je wordt tijdig geïnformeerd wanneer we je nodig hebben voor een klus.

Taken en werkzaamheden  

Je werkt in een snelgroeiende organisatie. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit kluswerkzaamheden bij de klant op locatie. Ben je handig met gereedschap en draai jij je hand niet om voor klussen in en om het huis, bijvoorbeeld het leggen van laminaat, ophangen van lampen, schilderijen, het monteren van meubels of simpele tuinwerkzaamheden, dan nodigen we je graag uit te solliciteren.

Tijdens de kluswerkzaamheden sta je, indien nodig, klanten te woord en adviseert ze naar behoren. Je zorgt er met het team voor de kluswerkzaamheden naar behoren en netjes worden uitgevoerd.

Naast de klussen dien je tevens mee te helpen met het ophalen van goederen en het ontruimen van woningen en/of bedrijfspanden.

Functie-eisen:
– Goede klusvaardigheden, bij voorkeur uitgebreide ervaring met kluswerkzaamheden.
– Je moet netjes kunnen werken
– Goede communicatieve vaardigheden
– Klantvriendelijk
– Flexibel
– Representatief
– Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– In bezit van rijbewijs B en eigen auto

Wij bieden je een functie met zeer gevarieerde werkzaamheden in een leuk snelgroeiend bedrijf met een grote mate van zelfstandigheid en een zeer gemotiveerd team. Wij bieden wij een passend salaris bij deze functie.

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct bij De Kringloop Factory. Je kunt een sollicitatiebrief met CV mailen naar edwin@kringloopfactory.nl of bellen met 050-3641267