Over ons

De Kringloop Factory is opgericht door ervaren ondernemers met een visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Harde werkers, eerlijk, nuchter en recht door zee. Dit mag u ook van ons bedrijf verwachten. Een groep ervaren medewerkers met een grote mate van persoonlijke betrokkenheid. Alle medewerkers hebben een eigentijdse en actieve werkwijze, of het nu gaat om een huis te ontruimen en leeg op te leveren, goederen die moeten worden opgehaald of de medewerker die u persoonlijk te woord staat.

De Kringloop Factory faciliteert het ophalen van goederen die een tweede leven kunnen krijgen bij iemand anders. Al deze goederen worden via onze kringloopwinkel weer verkocht. Naast onze gratis ophaalservice kunnen wij o.a. tegen een redelijke vergoeding helpen bij het ontruimen van een woning of bedrijfsruimte en hebben wij een klusservice voor kleine klusjes in en om het huis. Het doel van De Kringloop Factory is een bijdrage leveren aan de maatschappij door het leveren van diensten en de verkoop van (2e hands) goederen. Ons bedrijf levert de volgende diensten:

  • Ophaalservice
  • Woningontruiming
  • Klusservice
  • Bezorgservice
  • Fietsservice
  • Computerservice
  • Bedrijfsontruiming
  • Aanhanger verhuur

In onze (online) winkel verkopen wij (2e hands) goederen waarbij een percentage van de winst die wordt gemaakt uitgekeerd wordt aan goede doelen. Dit geldt tevens voor alle diensten die wij leveren.

Organisatie De Kringloop Factory

Onze organisatie wordt aangestuurd vanuit ons kantoor in Roden. De kringloopwinkel bevindt zich in Roden aan de Ceintuurbaan Noord 112-2. Momenteel zijn we bezig met andere locaties waar we kringloopwinkels willen vestigen in het Noorden van Nederland.

Wilt u uw spullen kwijt en laten ophalen, neem dan contact met ons op. Wilt u een complete woning ontruimd hebben, inclusief het verwijderen van bijv. een houten vloer of vloerbedekking, wij komen graag bij u voor een geheel vrijblijvend gesprek, bel dan 050-3641267 of vul ons contactformulier in.