Share-It 50/50

Share-It ™

Share-It ™ is onze regeling voor mensen die spullen willen verkopen maar liever niet mensen aan huis hebben of duurdere en/of bijzondere artikelen hebben die waar ze liever toch nog geld voor willen krijgen. ShareIt™ kan worden gebruikt voor artikelen vanaf €95,-.

Hoe werkt Share-It™?

Bij Share-It™ delen we de opbrengst van het artikel, 50/50, 50% voor ons, 50% voor u. Nadat u contact met ons heeft opgenomen en de details van het product hebt doorgegeven, komen we langs om te beoordelen of het artikel hiervoor geschikt is. De artikelen moeten in goede staat zijn. Mocht een artikel beschadigd zijn, maar toch heel bijzonder, dan kunnen we in overleg toch het artikel in de winkel plaatsen.  In de meeste gevallen nemen we het direct mee nadat we samen de prijs hebben vastgesteld en het contract hebben ondertekend.  Het artikel komt bij ons in de winkel en wij gaan ons best doen om het artikel verkocht te krijgen.

Hoe lang kan mijn artikel in onze winkel staan?

De duur van Share-It™ is 10 weken. Is het artikel na 8 weken nog niet verkocht dan gaan we kijken of we met een lagere prijs het artikel verkocht kunnen krijgen. Het artikel staat dan nog 2 weken in onze winkel. Na deze periode heeft u de keuze om het artikel te laten staan of terug te nemen.

Wilt u meer informatie over deze aantrekkelijke regeling en de uitgebreide voorwaarden, neem dan contact met ons op: 050-204 46 97.