Bezorgservice

U kunt de goederen die u heeft aangeschaft ook laten bezorgen door onze eigen bezorgservice. Wij begrijpen dat u u net aangeschafte salontafel of bank niet zelf kunt vervoeren. Bij de Kringloop Factory kunt u in principe alles laten bezorgen, van kleine goederen tot aan een grote kast of bank. Onze medewerkers bezorgen in principe alle goederen in huis, ook als u in een appartement of flatgebouw woont. Wij zorgen in principe door geheel Noord Nederland.

Echter, bij bezorging buiten een cirkel van 20 kilometer rondom Roden dient u er rekening te mee te houden dat wij een bezorgtraject hanteren in verband met de kosten. Wij combineren dan uw bestelling met andere bestellingen die bezorgd moeten worden. Voor ons de enige manier om de bezorgservice buiten deze straal kostentechnisch verantwoord te kunnen uitvoeren.  Dit kan eventueel betekenen dat u uw goederen niet direct geleverd krijgt. Uiteraard geldt dit geldt niet voor kleine artikelen die via PostNL worden bezorgd.

Kosten bezorgservice

bezorgserviceVoor bezorging rekenen we een schappelijke vergoeding.  De bezorgkosten voor kleine artikelen zijn €6,95.  Kleine artikelen bezorgen wij in principe door heel Nederland.  In onze shop worden de bezorgkosten en de voorwaarden bij het artikel aangegeven. Voor grote artikelen neemt contact met ons op over de kosten en nadere informatie. De Kringloop Factory bezorgt van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 en zaterdag van 11:00 tot 16:00. Kleine artikelen worden bezorgd door PostNL, grotere artikelen worden bezorgd met onze eigen busjes of vrachtwagen. Wij bezorgen grotere artikelen binnen een straal van 50 kilometer van Roden (adres winkel). De bezorgkosten zijn afhankelijke van het aantal te rijden kilometers. Deze moeten apart bij bezorging worden afgerekend. Afhalen is uiteraard mogelijk.

Aansprakelijkheid

De Kringloop Factory is niet aansprakelijk voor eventuele schade bij het bezorgen van uw aangeschafte goederen in en rondom uw huis of ruimte. Voor onze aansprakelijkheid zie ook onze algemene voorwaarden.