Klusservice

De Kringloop Factory helpt ook met kleine klussen in en om het huis om de woning bijvoorbeeld netjes op te leveren of verkoop klaar te maken. Het komt steeds vaker voor dat mensen geen tijd hebben of door ouderdom en ziekte niet langer de klussen zelf kunnen uitvoeren. De Kringloop Factory heeft voor deze mensen een betaalbare klusservice. U kunt onze medewerkers niet alleen inhuren voor klusjes in huis, maar ook voor klusjes in de tuin. Naast het feit dat je bij de Kringloop Factory gebruik kunt maken van zeer voordelige tarieven, helpt u ook mee goede doelen te steunen. Een deel van alle winst gaat naar goede doelen.

Werkzaamheden klusservice

De Kringloop Factory is zeer veelzijdig in het doen van klussen bij u in en om het huis. Wij onderscheiden bij onze klusservice de basis service en de specialistische service. In de basis service zitten de makkelijkere en simpelere klussen. Voor de specialistische service zijn vaak speciale tools nodig, bijvoorbeeld een tapijtstripper (de huurkosten hiervan worden doorberekend)

Offerte aanvragen

Basisservice

Onder de basisservice vallen onder ander klussen zoals:

• Het leggen van laminaat
• Het ophangen van lampen, schilderijen, televisie en andere zaken
• Het monteren van meubels zoals kasten, tafels, stoelen, etc. 
• Aansluiten vanwasmachines, etc.
• Grasmaaien en/of verwijderen bladeren en ander groen
• Vervangen van kranen etc.

Specialistische service

Onder de specialistische service vallen onder ander klussen zoals:
• Het professioneel verwijderen van o.a. laminaat en andere vloerbedekking;
• Het leggen en zetten van tegels
• Het slopen van een badkamer
• Het plaatsen van een badkamer
• Het plaatsen van een keuken
• Buitenschilderwerk, oa. boeidelen, dakkapellen, etc.

 Afspraak maken klusservice

Kosten

Bovenstaande diensten kunnen wij leveren tegen zeer scherpe tarieven. De uurtarieven zijn indicatief, voor grote en langdurige klussen kunnen wij u een offerte doen toekomen.

Basis service klushulp*Specialistische service klushulp*Materiaalkosten **
€6.25€8,25Op aanvraag

*Tarief per 10 minuten. Er wordt minimaal 60 minuten in rekening gebracht. Tarieven zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.
** Wij bieden onze diensten voor zeer voordelige tarieven aan. Wij brengen daarom naast het uurtarief ook materiaalkosten in rekening. Dit kan een klein bedrag zijn voor het gebruik van de gereedschappen of materialen als schroeven, hout, etc. Daarnaast wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht ad €0,29 per kilometer. Moeten wij voor uw klus specialistische machines gebruiken, dan worden ook deze kosten in rekening gebracht

Voor een volledige offerte kunt u ook hieronder een aanvraag doen. Wij komen dan graag bij u langs om uw wensen te inventariseren.

Afspraak maken klusservice

U kunt hier een datum kiezen wanneer u onze klusservice bij u wilt hebben. Een afspraak maken is gemakkelijk. Klik op de datum van uw keuze (het datumvakje wordt donkergrijs), klik op de beschikbare tijden en klik op maak afspraak, vul uw gegevens in en druk op de knop Vraag afspraak aan. Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij contact met u op om de afspraak en het tijdstip definitief te maken. Van tevoren wordt er door ons altijd een inventarisatie gedaan om u tegen een zo voordelig mogelijke prijs te helpen.

Let op! Er kunnen reeds afspraken staan op de door u aangegeven voorkeurstijd. Pas als de hele dag is volgeboekt zal deze dag niet meer beschikbaar zijn.

juni 2023
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2