Woningontruiming – de specialist in woningontruimingen uit Roden

De medewerkers van de Kringloop Factory zijn vanuit Roden gespecialiseerd in woningontruiming in Noord Nederland, van woning tot aan andere ruimtes. Op basis van uw wensen wordt het huis geheel of gedeeltelijk leeg gehaald. De spullen die hergebruikt kunnen worden, proberen we een nieuwe bestemming voor te zoeken en de spullen die niet hergebruikt kunnen worden, voeren we netjes af naar de desbetreffende afvalverwerker. Van de winst van alle goederen die wij verkopen gaat een deel naar een goed doel.

Een woningontruiming is vaak een emotioneel moment voor de bewoners of de eventueel nabestaanden. Onze medewerkers gaan daar discreet en respectvol mee om. Mocht u ver weg wonen van het te ontruimen object, dan is dat geen probleem. Wij kunnen in overleg zonder u ter plaatse gaan en laten u vervolgens telefonisch weten wat de eventuele kosten zijn of dat de woning door ons gratis wordt ontruimd.

Verkoop of verhuurklare oplevering

Wij kunnen desgewenst de woning tum-key opleveren voor de verkoop, de verhuur of voor de verhuurder. Dit betekent dat wij via onze klusservice noodzakelijke werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan het schilderen van de woning binnen en buiten, het stucen van muren, etc. opdat de woning er goed uitziet voor de verkoop of de verhuurder. Onze ervaring leert dat een woning hierdoor meer oplevert bij de verkoop.

De Kringloop Factory doet woningontruimingen  in o.a. Groningen, Haren, Eelde, Peize, Vries, Leek, Roden, Drachten, Leeuwarden, Assen, Emmen, Sneek.  Wij doen woningontruimingen in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Wil je bijvoorbeeld een woningontruiming in Haren? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

Wilt u ook een afspraak maken om een woning of ruimte te ontruimen. Klik dan op onderstaande link om een afspraak te maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de afspraak te bevestigen.

Aanvragen woning ontruiming

Tevens gaan onze medewerkers een stap verder dan de meeste reguliere kringloopwinkels. Bij een woningontruiming verwijderen wij indien gewenst ook de vloerbedekking, laminaat, zeil of houten vloer.*  De woning of ruimte wordt vervolgens bezemschoon en op basis van uw wensen opgeleverd. Indien gewenst kunnen wij tevens een woning of ruimte verkoop klaar maken. Wij voeren deze klus graag voor u uit. Een medewerker van de Kringloop Factory komt altijd eerst even kijken naar de actuele situatie en kan dan in samenspraak met u een vrijblijvende offerte afgeven, opdat u vooraf weet waar u aan toe bent. Mogelijk kunnen wij kostenloos de woning ontruimen! Indien u een woningontruiming op maat wilt, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

*wij verwijderen geen vinyl, zeil of vloerbedekking dat asbesthoudend materiaal bevat. Dit komt regelmatig voor in zeil, vinyl of vloerbedekking van vóór 1985. U herkent dit  aan een grijze, gele of groene kartonnen, vilt-achtige onderlaag. Een andere vorm zijn vinyltegels met een zwarte hechtlijm. Zolang het zeil niet bewerkt wordt is het niet schadelijk. Dit wordt gezien als losgebonden asbest, wat makkelijk verstuift. Hiervoor dient u een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen.

Aanvragen woningontruiming

U kunt hier een datum prikken voor de woningontruiming. Klik op de voorkeursdatum (het datumvakje wordt donkergrijs), klik op de beschikbare tijden en klik op maak afspraak, vul uw gegevens in en druk op de knop Vraag afspraak aan. Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij contact met u op om de afspraak en het tijdstip definitief te maken. Wij zullen altijd van tevoren een inventarisatie doen om u een zo goed mogelijke prijs te geven.

Let op! Er kunnen reeds afspraken staan op de door u aangegeven voorkeurstijd. Pas als de hele dag is volgeboekt zal deze dag niet meer beschikbaar zijn.

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30