Donatie aanvragen

Donatie aanvragen - Samenwerken voor een betere wereldEr zijn heel veel initiatieven om een goed doel te steunen. De Kringloop Factory zamelt geld via haar activiteiten om deze goede doelen te ondersteunen. Onze missie is om vooral lokale goede doelen te steunen. Heeft u een stichting, een goed doel of wilt u geld inzamelen voor een ernstig zieke voor een noodzakelijke operatie. U kunt een donatie aanvragen voor deze goede doelen. Een speciale commissie bekijkt alle aanvragen en bepaalt of wij je kunnen helpen. Wij ondersteunen alleen lokale goede doelen.

Geld goed besteed

Tevens vind De Kringloop Factory het maatschappelijk belangrijk dat aan de juiste goede doelen geld wordt gegeven. Als wij doneren aan bovengenoemde goede doelen, willen we uiteindelijk ook weten waaraan het geld in besteed. Op deze manier weten onze klanten waaraan het gezamenlijk gereserveerd wordt besteed. Bovendien is dat goed voor onze organisatie én onze klanten.

Donatie aanvragen

Snap je bovenstaande filosofie, vul hier je aanvraag in voor een dergelijke donatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Donatie aanvragen