Ontruiming woning Groningen

Klantvraag mevrouw De Groot:

Ontruiming woning Groningen aan de Noorderbinnensingel in verband met verhuizing

Werkzaamheden:

 • Leeghalen van de woning en goederen afvoeren die niet meer nodig waren
 • Kasten uit elkaar halen
 • Lampen verwijderen
 • Goederen die niet meer verkoopbaar waren afgevoerd naar de afvalverwerker
 • Alle gordijnrails verwijderen
 • Alle vloerbedekking en vinyl verwijderen en afvoeren
 • Achtergebleven lijmresten verwijderen
 • Stofzuigen ruimte en leeg en schoon opleveren
 • Schilderijen en kapstop ophangen nieuwe woning
 • Nieuwe meubels in elkaar zetten
 • Foto’s oplevering woning:

  achter de wal foto 4
  « van 6 »

  Beoordeling mevrouw De Groot

  Ik heb de medewerkers van de Kringloop Factory ingehuurd om mijn woning te ontruimen vanwege mijn hoge leeftijd (84 jaar). De medewerkers van De Kringloop Factory waren zeer vriendelijk en bekwaam. Zij hebben alle werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd en hebben mij volledig ontzorgd waardoor ik nu zonder zorgen en gelukkig in mijn nieuwe woning woon!